VIPots 550k long shaft

10,25

De beste vervanging van de (vintage) potmeters voor jouw gitaar. De VIPots zijn exacte functionele reproducties van Centralab potmeters uit de jaren 50. Dezelfde audio weerstandsverloop, draaiweerstand en split as voor een eenvoudige drop-in vervanging. 550kOhm met 15% tolerantie, wat ze in het bereik van geteste New Old Stock (NOS) potmeters plaatst.

Als je meer achtergrond informatie wilt over de VIPots, lees dan het nieuwsartikel.

Bekijk onze VIPots installatietips voordat u uw nieuwe VIPots installeert.

Out of Stock

Uitverkocht

 

Beschrijving

VIPots 550k long shaft

BELANGRIJK: De VIPots 550k hebben een 3/8″  long shaft as. Ze passen op moderne Gibson Les Paul gitaren welke een long shaft potmeter nodig hebben. Kies voor de Gibson Reissue gitaren de VIPots met de korte as in onze webshop. Controleer altijd welke potmeter jouw gitaar nodig heeft voordat je bestelt.

Elke VIPot is getest op functionaliteit voordat ze zijn verzonden door de leverancier. Klinkt gek, maar ze doen dat echt. Controleer ze alstublieft VOORDAT u ze installeert, aangezien we geen garantie / vervanging / etc. kunnen aanbieden zodra de VIPot is aangeraakt door een soldeerbout.

Bekijk onze VIPots installatietips voordat u uw nieuwe VIPots installeert.

Als je meer achtergrond informatie wilt over de VIPots, lees dan het nieuwsartikel of check de website van  onze partner Vintage Inspired Pickups.

Specs VIPots

  • authentic audio taper
  • authentic torque
  • 550kOhm +/- 15%
  • 3/4″ long shaft
  • 24 teeth knurled split shaft

Extra informatie

Merk

VIPots

Conditie

Nieuw

Voorwaarden

Er zit geen garantie op VIPots zodra aangeraakt door een soldeerbout, dit omdat we niet kunnen vaststellen hoe de VIPots zijn geïnstalleerd en zijn blootgesteld aan hitte tijdens de installatie.