Passie voor gitaren

Wij kopen, verkopen, zoeken (en vinden) kwaliteitsgitaren en versterkers.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een groot netwerk en kennis opgedaan van vintage en eerder bespeelde gitaren en -versterkers. Naast de verkoop van gitaren uit onze collectie, kan je  bij ons ook terecht voor hulp bij jouw zoektocht naar die ene bijzondere gitaar of versterker. Ook leveren wij de snaren en kabels waarbij we streven naar net wat meer dan dat standaard setje of accessoire. Naast authentieke vintage instrumenten verkopen wij ook nieuwe gitaren met de “vintage tone”.

Vintage Guitar Trader

Oog voor detail

Een groot gedeelte van onze collectie bestaat uit “pre-owned” instrumenten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het fotograferen van zoveel mogelijk details zodat er geen verrassingen zijn als je de gitaar komt testen of ontvangt. Als het nodig is om een onderdeel van een gitaar te vervangen dan doen wij dat zoveel als mogelijk met onderdelen uit de juiste periode of met de juiste uitstraling en kwaliteit. Het uitgangspunt is originaliteit en perfecte bespeelbaarheid. De werkzaamheden worden uitgebreid gefotografeerd en gedocumenteerd. Alle gitaren worden na binnenkomst gecontroleerd, schoongemaakt en voorzien van een nieuwe set snaren. De instrumenten zijn goed afgesteld en speelklaar. Bij serieuze interesse en na overleg is het mogelijk om op afspraak een gitaar of versterker te testen. Wij zorgen er dan voor dat alles voor je klaar staat.

Inkoop

We zijn altijd op zoek om goede, originele gitaren toe te voegen aan onze collectie. Vooral zijn we geïnteresseerd in de merken zoals Fender, Gibson, Ibanez, Gretsch, Rickenbacker, Martin. Ook in boutique gitaren van bijvoorbeeld Suhr, Haar, Nash en andere bouwers zijn we geïnteresseerd. Je kunt een bericht aan ons sturen via contact als je een gitaar of collectie wilt aanbieden.

Consignatieverkoop

Mocht je onze website willen gebruiken om jouw gitaar aan te bieden voor verkoop, dan is dit in overleg mogelijk. Wij verzorgen de fotografie en zorgen voor de professionele presentatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de details.

Verkoop

Als je interesse hebt in één van de gitaren uit onze collectie dan kan je altijd contact met ons opnemen. Bij serieuze interesse en na overleg is het mogelijk om op afspraak een gitaar te testen. Wij zorgen er dan voor dat alles klaar staat. Als je graag een gitaar wilt inruilen dan is dat bespreekbaar, neem ook daarvoor contact met ons op.