Gibson Les Paul Studio Joe Bonamassa 2011

1.295,00

Schitterende Gibson Les Paul Studio Gold Top Joe Bonamassa. De frets zijn in uitstekende staat met zeer minimale slijtage.

Op de achterkant van de body zijn oppervlakkige krasjes zichtbaar. Verder is het instrument in een hele mooie staat. De gitaar komt met de originele zwarte Gibson koffer.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de gitaar, stuur ons een bericht!

Out of Stock

Uitverkocht

Categorie:
 

Beschrijving

Gibson Les Paul Studio Joe Bonamassa 2011

 

Als je interesse hebt in de Gibson Les Paul Studio Joe Bonamassa uit onze collectie dan kan je altijd contact met ons opnemen. Bij serieuze interesse en na overleg is het mogelijk om op afspraak een gitaar te testen. Wij zorgen er dan voor dat alles klaar staat. Als je graag een gitaar wilt inruilen dan is dat bespreekbaar, neem ook daarvoor contact met ons op.

If you are interested in the  from our collection, you can always contact us. If there is serious interest and after consultation it is possible to test a guitar by appointment. We will then ensure that everything is ready. If you would like to trade in a guitar that is negotiable, contact us for that too.

 

 

Extra informatie

Merk

Gibson

Model

Les Paul

Jaar

2011

Conditie

Heel goed

Koffer

OHSC

Voorwaarden

Dit artikel wordt verkocht zoals beschreven en kan niet worden geretourneerd, tenzij het in een andere staat aankomt dan hoe het werd beschreven of gefotografeerd.